Η επιβλητική είσοδος της Ραμόνα στον Τελικό του My Style Rocks! (22/12/17)Η επιβλητική είσοδος της Ραμόνα στον Τελικό του My Style Rocks! (22/12/17)
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/photacamerapame

source

Fahad Hameed

Fahad Hashmi is one of the known Software Engineer and blogger likes to blog about design resources. He is passionate about collecting the awe-inspiring design tools, to help designers.He blogs only for Designers & Photographers.

7 thoughts on “Η επιβλητική είσοδος της Ραμόνα στον Τελικό του My Style Rocks! (22/12/17)

 • December 26, 2017 at 8:51 pm
  Permalink

  Συγχαρητήρια στα άτομα που την ψήφισαν κ έχουν ως είδωλο μια γυναίκα με 0 τρόπους,παιδεία κ έστω την στοιχειώδη ευγένεια! Δεν μαρεσε το στυλ της πότε (too much απλά κ μόνο γ να τραβήξει τα βλέμματα) ούτε κ η συμπεριφορά της ούτε προς τους κριτές ούτε κ προς τα κορίτσια! Μέχρι την τελευταία στιγμή ύπεροπτικο ύφος κ αγένεια ..συμπεριφερόταν ακόμα κ στην νίκη της με τρόπο που έδειχνε ότι πιστεύει πως της "χρωστούσαν" να βγει νικήτρια κ αντί να συγχαρεί την επίσης νικήτρια απλά με λιγότερες ψήφους , Ιωάννα,δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την την πικρία της που δεν βγήκε η κολλητή της! Κ οοοολο αυτό εσείς το ψηφίσατε κ το αναδείξετε κ νικήτρια! Μια κακομαθημένη,attention whore, γυναίκα που το μόνο που ξέρει κ κάνει είναι να κλαίει(κάνεις δεν κατάλαβε ποτέ Γτ) κ να προσβάλλει Γτ φυσικά ΜΟΝΟ αυτή δικαιούται να χει άποψη κ δίκιο!! Συγχαρητήρια κ πάλι👏👏

  Reply
 • December 26, 2017 at 8:51 pm
  Permalink

  ΟΥΣΤ ρουμανοσιχαμα !!Οσες νικες και να παρεις ενα σιχαμα θα παραμεινεις.Σκατοχαρακτηρα Ραμουνα!!!

  Reply
 • December 26, 2017 at 8:51 pm
  Permalink

  4:41…Το στέμμα έχει Wi-Fi, 4 κεραίες για μοίρασμα και ενίσχυση του σήματος!!!??? χαχαααχα

  Reply
 • December 26, 2017 at 8:51 pm
  Permalink

  Ήταν η μόνη που μπόρεσε να υποστηρίξει το στυλ τηςςς

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *